Att blogga är inte något nytt

bloggingNumera är det mycket tal om att blogga och detta kom förvisso upp för många år sedan. Det är också något som intresserar många, samt ett mycket bra och enkelt sätt att sprida information på. Samtidigt kan man på samma sätt få reda på vad andra människor tycker om det du skriver. I vilket fall så var faktiskt blogg inte alls något nytt när det fick sitt namn och kom ut till den stora massans kännedom, utan det var egentligen alla de privata hemsidor som skapade bloggen för första gången. Detta var mycket längre tillbaka i tiden än vad du hört ordet blogg användas.

De hela började faktiskt med att det skapades privata hemsidor på nätet, vilket då var grunden till allt det som går under namnet blogg idag. Dess var då helt utformade som en plats där människor berättade om sitt liv och vad de tyckte och tänkte, samt vilka värderingar de hade. På dessa sidor var text blandade med bilder, vilket är allt det som står för en blogg idag. Nu är det enbart det faktum att de bloggar som idag skapas innehåller många flera funktioner och är mycket enklare att sköta om för den som skriver i dem.

De bloggar som finns idag har fått funktioner som att de som äger dem kan välja att godkänna kommentarer eller att stänga av denna funktion. Egentligen är detta det enda som är den stora skillnaden på dagens bloggar och de första privata hemsidor som skapades när Internet var ganska så nytt. Dock ska de flesta av oss vara tacksamma för den utveckling som skett, då det idag ser mycket bättre ut, är enklare att sköta om och att du inte ens behöver vara kunnig i något program för att vara den som effektivt är ägare av en av de många bloggar som idag finns på nätet.